Våra referenser

Lindvi Gudmundsdotter

 • Sverige

"Att bli rekryterad via PeakSearch är en mycket trevlig upplevelse från början till slut. Eva och Catharina på PeakSearch genomförde en mycket proffsig och välstrukturerad rekrytering kantad av ett genomgående trevligt bemötande. Deras individanpassade upplägg med täta personliga kontakter och bra uppföljning var mycket uppskattat från min sida. De var en del av mitt första intryck av min nya arbetsgivare och en faktor i valet att tacka ja till jobbet."

Nicklas Ö

 • Sverige

”Att ha PeakSearch i sin rekryteringsprocess är en ren fröjd. Bra information och uppföljning samt en bra samtalspartner på vägen. Så tack PeakSearch för er hjälp”.

Merete

 • Sverige

”Jarl var en meget profesjonell headhunter.

Han var god på å gi feed-back, han ga råd, han var rolig (norsk rolig), han var grundig, han holdt tider vi hadde avtalt, han opmuntret og han ga god veiledning underveis.

Han arrangerte også et intervju i Stockholm, med den kommende arbeidsgiver. Alt gikk smurt.

Alt i alt meget fornøyd med hvordan PeakSearch gjennomførte hele prosessen.

Jeg signerte avtale med nytt firma og var fornøyd med avtalen”.

Jan T

 • Sverige

”Att Ni tog in kopior på examen och andra CV statements har jag diskuterat med flera som hittills ej varit med om detta och alla, mig inkluderat uppskattar det och finner det som en styrka hos er”.

Elisabeth N

 • Sverige

"PeakSearch teamet är verkligen superproffsiga, pålästa och trevliga att ha att göra med! Under min rekryteringsperiod upplevde jag en stor transperens och öppenhet i kommunikationen där rekryterarna förklarade tydligt varje steg i rekryteringsprocessen. De var kreativa och lösningsorienterade för att bidra till en god service. Jag blev peppad inför varje intervju, som alltid följdes upp av ett samtal för att höra hur det hade gått och hur det kändes. Den återkopplingen och närvaron som jag upplevde från rekryterarna har jag ALDRIG tidigare upplevt i ett rekryteringssammanhang, så detta var utan tvekan den bästa rekryteringsupplevelsen jag erfarit. Jag sökte dessutom en tjänst som jag inte trodde jag skulle ha en chans till att få eftersom jag var ganska junior för den tjänsten, men rekryterarna på PeakSearch såg min personlighet och potential att växa i rollen och på företaget. Det gav mig en genuin möjlighet att få visa vem jag är och vad jag går för och det är jag för evigt tacksam över!". 

Linda Bäck

 • Sverige

"Jag hade en väldigt fin upplevelse med Andrea på PeakSearch som jag tror är få förunnat i samband med rekryteringen som QA/RA Manager till Medicvent. Jag kände hela tiden ett bra stöd från Andrea och PeakSearch, ända från första kontakt till avslutad process. PeakSearch var både tydliga och transparenta genom hela processen, vilket uppskattades. Hade jag några frågor eller funderingar så var Andrea alltid där och stöttade. Jag ser verkligen fram emot min nya utmaning. Både företaget och tjänsten känns helt rätt".

Fredrik Radencrantz

 • Sverige

"Catharina och Eva på PeakSearch genomförde en mycket proffsig, välstrukturerad, noggrann, mångfacetterad och väl genomförd rekrytering. De beaktade båda parters behov och var noga med att matcha roll och person för att säkerställa en lyckad rekrytering. Mycket imponerande. Mycket tacksam!" 

Karin C Svensson

 • Sverige

”En trygg och smidig rekrytering både för kandidat och företag. Imponerad som kandidat att få blommor efter avslutad rekrytering och uppföljningssamtal efter 5 månader. Skulle absolut rekommendera PeakSearch till kollegor/vänner som söker nya utmaningar”. 

 

Ami

 • Sverige

"Jag vill också passa på att tacka för ert fina stöd dessa veckor. Det har verkligen varit fantastiskt att ha er i denna rekrytering, jag har ALDRIG varit med i en sådan professionell, engagerad och kunnig rekryteringsprocess som ni lotsat mig igenom. Ni är en förebild för hela rekryteringsbranschen. Det är ju ingen tvekan om vart jag kommer vända mig framöver när jag behöver hjälp i min rekrytering!"

 

 

Jerker S

 • Sverige

"Jag har bara bra erfarenheter av min kontakt med PeakSearch. Professionellt bemötande, relevanta och trivsamma intervjuer samt hjälpsam och flexibel personal."

 

Ladan Amiri

 • Sverige

"Jag upplevde PeakSearch både professionell och effektiv! Jag blev headhuntad av rekryteringskonsult (Jarl) som var mycket insatt, tydlig och bra med statusuppdatering och uppföljning under rekryteringsprocess. Alla mina kontakter med PeakSearch/ Jarl skedde per mejl och telefon vilket jag tyckte i detta fall var mycket effektivt."

 

Nina Elengård

 • Sverige

“Sara på PeakSearch rekryterade mig till ett sales rep jobb! Hon var trevlig och gjorde mig avslappnad så jag fick fram mitt rätta jag! Hon sände blombud till mig på nyårsafton och önskade mig ett nytt spännande år och det var en otroligt fin gest tycker jag! Återsamtalet några månader efter rekryteringen var också proffsigt och fick mig känna mig speciell! Bra företag som rekommenderas helt enkelt!”

 

Petronella Möller

 • Sverige

“Vill verkligen rekommendera PeakSearch för rekrytering i läkemedelsbranschen. Bemötandet är vänligt och professionellt, och processen har alltid varit smidig och okomplicerad oavsett om du vill rekrytera eller är intressant för rekrytering. Får alltid en känsla att de vill matcha uppdragen till just dina intressen.”

 

Gustav Cajander

 • Sverige

“Jag jobbade som projektanställd på EXINI Diagnostics AB i Lund mellan september månad och juli månad 2014. Fick ett väldigt trevligt och professionellt bemötande av Eva och Catharina som utförde personlighetstester och noggranna intervjufrågor. Jag kände mig extra väl omhändertagen när man är så pass noga i en intervju, det visar också på sin professionalism mot sin slutkund. På EXINI trivdes jag väldigt bra, precis som Eva och Catharina beskrev det, familjärt och lätt att komma in i arbetet. EXINI verkade ha exakt de preferenserna som Eva och Catharina beskrev, vilket gjorde att intervjun gick snabbt och inga konstigheter runt vad som förväntades av mig. Jobbet var mitt. Idag har jag bytt jobb till en annan bransch.”

 

Helena Lejon

 • Sverige

“Jag blev kontaktad av PeakSearch inför en rekrytering till en tjänst som läkemedelskonsulent för GlaxoSmithKline. Jag fick ett mycket professionellt intryck och bemötande från PeakSearch med en smidig rekryteringsprocess med relevanta frågor och tester som ledde till att jag slutligen fick mitt drömjobb. Tack vare PeakSearch tog jag min karriär till nästa nivå.”

 

Mikael Pennanen

 • Sverige

”Efter att ha varit involverad i rekryteringsprocesser med PeakSearch, från bägge sidor, kan jag säga att det alltid varit snabba, effektiva och professionella processer. Just effektiviteten har faktiskt varit avgörande för att få rekryteringen i hamn i fall där kandidaten har varit i parallella processer.”

 

Christina Sandström

 • Sverige

“Min erfarenhet av PeakSearch är mycket positiv! Jag blev väldigt professionellt bemött och hade flera olika kontakter, samtal och möten med anställda på PeakSearch vilket gjorde att hela processen kändes oerhört seriös. Det kändes verkligen att PeakSearch månade om att rekryteringen skulle bli perfekt för mig. Well done PeakSearch!”

 

Helen M

 • Sverige

"PeakSearch var alltid tillgängliga och återkopplade direkt efter varje steg i processen. Enkelhet, flexibilitet och snabbhet gällande inbokning av möten osv var mycket uppskattat. Det positiva och glada bemötandet gjorde mig även säkrare under rekryteringens gång. Jag är övertygad om att det var PeakSearchs bemötande som hjälpte mig att knipa jobbet!"

 

Henrik Sellergren, Product Manager Teva Sweden AB

 • Sverige

"Jag upplever PeakSearch under ledning av Magnus Klingberg som mycket proffsiga och ett av de ledande rekryteringsföretagen i Sverige. Magnus var mycket påläst om tjänsten och företaget i den aktuella rekryteringen. Hela rekryteringsprocessen gick mycket smidigt med relevanta och genomtänkta steg, referensintervjuer, tester etc. Jag uppskattar även att PeakSearch har en uppföljning efter ett antal månader med både företaget och den rekryterade för att kolla av hur det går och om allt blivit som man förväntade sig. Jag kan absolut rekommendera både företag och arbetssökande att anlita eller ansluta sig till PeakSearch." 

 

Ewa Ahlson

 • Sverige

“Min erfarenhet av PeakSearch första gången var 2011 i en rekryteringsprocess till ett jobb som Medical Sales Representative på GSK. De ledord jag förknippar med PeakSearch är hög professionalism och lyhördhet. De hade alltid en tydlig arbetsprocess och är skickliga på att kommunicera och återkopplade löpande under hela rekryteringsprocessen och hur den framskred. De ser även till att individens personlighet stämmer överens med företagets values och behaviours.” 

 

Sofia J

 • Sverige

“Jag upplevde rekryteringsprocessen med PeakSearch som effektiv och smidig. Jag fick också ett trevligt bemötande under hela rekryteringen. En omfattande genomgång av personlighetstest gavs, vilket också var givande.” 

 

Viveca Sundbom, Commercial Lead Hospital, Pfizer

 • Sverige

“PeakSearch har hjälpt mig med flertalet rekryteringar till olika sälj- och marknadsroller. Deras proffsiga sätt att utvärdera och bedöma kandidater samt matcha dem med överenskommen kravprofil har resulterat i många lyckade rekryteringar genom åren.” 

 

Malin Cannerborg

 • Sverige

“Fantastiskt rekryteringsbolag med toppservice och väldigt trevligt bemötande, Proffsigt och personligt hela vägen.”

 

 

Andreas Wreiner

 • Sverige

“PeakSearchs rekryteringsprocess är genuint kundorienterad med kandidaten i fokus. Konsulterna andas professionalism från första kontakt till sista handskakning. Varje dialog genomförs respektfullt, serviceinriktat och förtroendeingivande. PeakSearchs föredömliga sätt att anpassa dialog och kommunikation efter mina behov har varit oerhört värdefullt för mig, känslan av att vara i centrum är oerhört viktig och här levereras världsklass!”

 

Magnus Strömbom

 • Sverige

“Min reflektion av rekryteringsprocessen är bara positiv. Bra och proffsigt första intryck med ett större intressefokus på mig än på den eventuella nya tjänsten. Bra uppföljning och intresse ifrån PeakSearch under hela processen. Exempel, att de ringde och hörde sig för hur intervjuen med företaget gick, det uppskattade jag.”

 

Lisa A

 • Sverige

“De två rekryterare jag var i kontakt med var väldigt proffsiga och kändes insatta i företaget som de rekryterade till. De var också trevliga och lättsamma vilket gjorde att man kände sig avslappnad under intervjun. Positivt var också att de var tillmötesgående när det gällde tider och jag var på intervju en fredagkväll eftersom det passade mig bäst.”

Hanna J

 • Sverige

”Blev otroligt positivt inställd till PeakSearch efter en rekrytering som gick som på räls. Min kontakt Marta Frick var rakt igenom proffsig och trevlig och hörde av sig vid två tillfällen efter jobbstarten för att stämma av läget. Mycket nöjd”.

 

Camilla Arnesson

 • Sverige

”Ett mycket proffsigt bemötande genom hela rekryteringsprocessen. Med en noggrann research och ett genuint bemötande så blev er matchning helt rätt. Tack för alla råd och tips och personlig stöttning under hela processen, jag har hittat ett jobb som passar mig perfekt!” Jag är verkligen nöjd med er och rekommenderade er varmt!”.

Anna Freese

 • Sverige

“Min upplevelse av rekryteringen via er var väldigt positiv! Tyckte att vi hade en mycket god och rak kommunikation kring vad tjänsten innebar och varför den skulle passa mig och jag för tjänsten. Uppskattade också att du alltid hörde av dig efter intervju hos företaget och lyssnade av samt sedan även snabbt återkopplade vad företaget tyckte. Så summerat - god återkoppling och feedback under hela processen!”.

Jessica Söderkvist

 • Sverige

"Engagerade rekryteringskonsulter med en noggrann och tydlig rekryteringsprocess som inger förtroende".

Ole Forsberg

 • Sverige

“PeakSearch; Rekrytering utöver det vanliga! PeakSearch är ett rekryteringsbolag med väldigt engagerade och kunniga rekryterare som gör allt för att hitta den perfekta matchningen mellan arbetsgivare och arbetstagare. Jag själv som arbetstagare och som sedan blev rekryterad via PeakSearch till en eftertraktad tjänst upplevde en rak, tydlig och ärlig kommunikation med PeakSearch. Det gjorde att jag kände mig trygg i mina beslut både före, under och efter rekryteringsprocessen. Det som jag upplevde som särskilt positivt var den ingående och vägledande återkopplingen som jag fick av PeakSearch ́s rekryterare mellan varje intervju med arbetsgivaren. Jag rekommenderar starkt PeakSearch!”.

 

Henrik Krook Founder & Partner, DeLiSci (fd Executive Vice President Commercial, Medivir AB)

 • Sverige

”PeakSearch lyckades tack vare sitt stora nätverk inom Life Science, träffsäkra personlighetsanalyser, ett effektivt inplacement program och sin kompetens hjälpa oss att bygga upp ett nytt starkt nordiskt kommersiellt team inför en viktig specialistvårdslansering (KAMar, Brand Managers, Market Leads, Business Unit Head, Medical Affairs Managers samt Market Access Director). PeakSearch är dessutom väldigt trevliga att jobba med och kan varmt rekommenderas för olika typer av rekryteringar”.

 

Pia Berggren Associate HR Director Nordics, Celgene

 • Sverige

”För mig är det viktigt att de leverantörer jag anlitar inom rekrytering har en kvalitetssäkrad process som levererar enligt våra högt ställda kriterier. PeakSearch är det enda rekryteringsföretag jag kommit i kontakt med som levererar den kompletta tjänst som inkluderar moment som exempelvis bakgrundskontroller, finansiella kontroller, gediget testpaket och kompetensbaserade intervjuer. PeakSearch levererar kandidatrapporter som tillför värde för mig som kund, inte bara ett upprepande av kandidatens CV som annars är vanligt. Detta har resulterat i att jag är en återkommande kund som gärna vänder mig till PeakSearch när vi har ett behov av att förstärka vår organisation med talanger”.

 

 

PeakSearch rekryterar chefer och specialister till nyckelpositioner i Norden.

För oss är nöjda kandidater och kunder vår ledstjärna och det absolut viktigaste målet med vårt arbete. Att alltid göra vårt yttersta för att åstadkomma en kvalitativ upplevelse och bidra med mervärden för kandidater och kunder är utgångspunkten för vårt rekryteringsarbete.

Efter många års framgångsrikt rekryteringsarbete till nyckelpositioner, har vi på PeakSearch fått många nöjda kandidater och uppdragsgivare. De har blivit våra ambassadörer och vi har samlat återkoppling från några av dem här.