Ännu en lyckad rekrytering och perfekt matchning!

Vi har glädjen att meddela att vi med Värderekrytering rekryterat Amar Demirovic till positionen som Market Analyst på Care of Sweden AB. Ansvarig för rekryteringen hos oss på PeakSearch har varit Magnus Klingberg.

Amar startade sin nya tjänst i september 2023 och har under dessa 9 månader kommit väl in i företaget och fått möjligheten att ta sig an olika typer av uppgifter samt lära känna många nya fina kollegor.

PeakSearch blir alltid mycket glada när kandidater vi hjälpt landa nya drömmjobbet tar sig tid att återkoppla om hur de trivs i sina nya uppdrag. Att få höra hur Amar har haft det sin första tid i sitt nya uppdrag var därför mycket välkommet! Läs Amars upplevelse av sin roll som Market Analyst på Care of Sweden samt hans planer inför den stundande semestern nedan!

Hur har den första tiden i ditt nya arbete varit?

Väldigt givande och lärorikt där jag har fått möjligheten att ta mig an olika typer av uppgifter samt lära känna många människor. Det har även inneburit en del resor som också varit goda upplevelser. Exempelvis hade vi i veckan en konferens som varade i två dagar, där vi fick dela erfarenheter med våra partners från Asien och Europa.

Något som jag också känt under mina första månader är ett stort stöd från kollegorna som välkomnat mig och stöttat mig genom introduktionsprocessen – vilket jag är otroligt tacksam för.

Hur väl motsvarar det bilden som du fick av rollen under rekryteringsprocessen?

Bilden som jag fick av rollen under rekryteringsprocessen speglar väldigt väl det ansvar och de uppgifter som jag arbetar med idag. I min roll som marknadsanalytiker får jag främst jobba med den internationella marknaden samt en del med den svenska. Under hösten har jag lett en förstudie som vi nu ser övergå i en genomförande-fas. Utöver det har det uppkommit andra moment som jag har tagit mig an och som jag trivs med, då jag främst motiveras av möjligheten att kunna utvecklas.

Vad är det bästa med ditt nya jobb?

Variationen och bredden i mina uppgifter samt alla kollegor som jag får möjligheten att arbeta med varje dag. Dessutom blir man otroligt motiverad av att arbeta med produkter och tjänster som bidrar till stor nytta för patienter, vårdpersonal och samhället ur ett hälsoekonomiskt perspektiv.

Hur ser sommarplanerna ut?

Det kommer att vara fokus på att planera och sätta upp strategier för hösten samt en del tid för avkoppling och aktiviteter med familjen. Främst en del utflykter runt om i Skåne samt en resa till USA senare i sommar.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmodell Värderekrytering bygger på vetenskap och resulterar i träffsäkra och hållbara matchningar i viktiga rekryteringar. Vi tackar för förtroendet och önskar Amar och Care of Sweden varmt lycka till! Det skall bli spännande att följa er fortsatta utveckling tillsammans.

Om du är intresserad av fler nyheter från PeakSearch så rekommenderar vi också att du läser: