Nyhetsbrev Juni 2024

Välkommen till PeakSearch nyhetsbrev där vi delar med oss av kunskap, artiklar och nyheter inom Rekrytering, Executive Search, Ledarskap, Human Resources, Life Science och närliggande. 

Vi på PeakSearch hjälper såväl dig som behöver rekrytera rätt kompetens till ditt team, som dig som söker ditt nästa drömjobb! PeakSearch brinner för perfekta, hållbara matchningar, samt nöjda kunder och kandidater.

Sedan 2006 har PeakSearch framgångsrikt rekryterat över 1000 ledare och specialister till nyckelpositioner inom Life Science. Vår kompetensbaserade rekryteringsmodell  Värderekrytering  bygger på vetenskap och resulterar i träffsäkra och hållbara matchningar i viktiga rekryteringar.

Vi är 8 Seniora Rekryteringskonsulter med en gedigen kunskap om Life Science branschen och om rekrytering, executive search och personbedömning.

Välkommen att att kontakta oss på PeakSearch i sommar om du söker en ny utvecklande roll eller om du behöver rekrytera rätt kompetens. Vi brinner för perfekta och hållbara matchningar, samt mycket nöjda kunder och kandidater.

Läs hela nyhetsbrevet för juni här: Nyhetsbrev Juni 2024

Trevlig läsning!